Informacione juridike

Informacione juridike

Informacione juridike

Vende të informacioneve juridike të Lidhjes byndjane të avokatëve

Në vende të ndryshme në kantonin Graubünden persona të specializuar të lidhjes federale të avokatëve japin informime ligjore për një kontribut kostosh prej 10.– frangash zvicerane. Ku dhe kur mund të përfitoni ju nga kjo këshillë, ju e gjeni në shpalljet regjionale dhe në gazetat ose nën www.grav.ch

 

Kërkim avokati