Mirë se erdhët në Graubünden

Mirë se erdhët në Graubünden

Mirë se erdhët në Graubünden

Ju keni marrë një vendbanim të ri në kantonin Graubünden dhe doni të informoheni mbi jetën në Graubünden dhe në Zvicër?

 

Si ndihmë orientimi ju gjeni këtu informacione të rëndësishme për temat e jetës së përditshme, të cilat ua lehtësojnë juve hyrjen në Graubünden. Informacione të mëtejshme të dobishme ju gjeni po ashtu në broshurën kantonale të mirëseardhjes, e cila është e disponueshme në 19 gjuhë.

 

Bëhuni të njohur me atdheun tuaj të ri, mësoni gjuhën lokale dhe lidhni kontakte me fqinjët, në komunë, në vendin tuaj të punës ose në shoqata. Pjesëmarrja juaj në jetën e shoqërore dhe atë sociale është e dëshiruar!

 

Vendi i specializuar për integrimin ju qëndron juve me dëshirë në dispozicion në rast të pyetjeve rreth temës së integrimit dhe ju uron juve një fillim të mbarë në Graubünden.

 

Dokumente

 • Informacione për të ardhur të rinj
 • معلومات للنازحين الجدد
 • Informacije za novodoseljene
 • معلومات برای تازه کوچ کردگان
 • Informationen für Neuzuziehende
 • Information for new residents
 • Mga kaalaman para sa mga bagong dating sa bansa
 • Información para nuevos residentes
 • Informations destinées aux nouveaux résidents
 • Informazioni per nuovi arrivati
 • Zaniyarî ji bo kesên nûhatî
 • Informações para novos residentes
 • Информация для новоприбывших
 • Macluumaad loogu talagalay soogalootiga cusub
 • புதிதாகக் குடியேறுபவர்களுக்கான தகவல்கள்
 • ข้อมูลสำหรับบุคคลที่ย้ายมาใหม่
 • གསར་དུ་འབྱོར་བ་རྣམས་ཀྱི་ཆེད་བརྡ་ཁྱབ།
 • ሓበሬታታ ንሓደስቲ ተጣየስቲ (መጻእቲ)
 • Yeni taşınanlar için bilgiler
 • Kontakt

  Kontakt

  • Fachstelle Integration Graubünden

   Vendi i specializuar për integrimin GraubündenGrabenstrasse 17001 Chur081 257 26 38www.integration.gr.ch